Castiga Bani pe Net cu Cele Mai Bune Situri de Scurtat Linkuri

 

Scurtaturi url

Castiga Bani pe Net cu Cele Mai Bune Situri de Scurtat Linkuri


Sunt sigur că sunteți deja conștient de scurtarea de linkuri. Ați putea afla despre Bit.ly și shorturl care sunt folosite pentru a scurta un hyperlink URL.

Practic, scurtarea adreselor URL poate fi foarte ușoară. În loc de persoanele care oferă hyperlinkuri URL lungi și dezordonate către pagina de pornire a site-ului web sau pagina de touchdown, ele prezintă doar un hyperlink foarte rapid care poate fi expediat pur și simplu ca SMS, prin intermediul site-urilor de social media prin poștă electronică sau platforme de mesagerie promptă.

Și aici vine alternativa dvs. cu cel mai bun dispozitiv de scurtare a adresei URL pentru a câștiga bani. O persoană care face clic pe linkul scurtat e directionat si contorizat pentru a primi bani.

În schimb, sunt afisate în mod obișnuit o reclamă. Cu toate acestea, consumatorul are posibilitatea de a închide reclama și de a accesa instantaneu pagina web de care are nevoie.

Cum câștigați bani cu scurtatoare URL?

Dacă aveți un blog pe care aveti vizitatori buni sau aveți un urmaritori buni pe rețelele de socializare, atunci puteți câștiga bani cu hyperlinkuri rapide.

Mai întâi trebuie să vă înscrieți pe un dispozitiv de scurtare a URL-ului cel mai bun pentru a câștiga bani, după care creați hyperlinkuri rapide pentru toate adresele URL pe care le-ați putea promova.

Dacă cineva face clic pe hyperlink-uri rapide URL de către dvs., cu siguranță primiți un comision cu o anumită cantitate la fiecare clic pe. Veți primi un comision bazat pe varietatea de persoane care fac clic pe hyperlinkul dvs. URL.

Există venituri între 5 și 10 USD pentru fiecare 1000 de clicuri. Vizitatorul primeste o reclama cand acceseaza linkulUtilizatorul poate vedea reclama sau o poate opri.

Top 10 site-uri web pentru a câștiga bani

Chiar aici vă afișez câteva dintre cele mai bune scurtatoare de adrese URL pentru a câștiga bani. Vă puteți înscrie cu aceste site-uri web, puteți crea hyperlinkuri rapide și puteți câștiga bani. Acestea sunt scurtatoarele URL cu cea mai mare plată.


1. Adf.ly

Desigur, Adf.ly este principalul dispozitiv de scurtare a adreselor URL de pe această planetă care vă plătește bani buni pentru realizarea și vânzarea de hyperlinkuri rapide.

Adf.ly vă poate plăti de la 5 la 15 USD pentru 1000 de vizualizari care se bazează pe tara de unde vizualizeaza oaspeților. Puteți vedea  tarifele pentru fiecare 1000 de vizitatori  pentru diferite tari chiar aici. Rambursarea minimă este de 5 USD. Puteți primi un comision de PayPal și de un procesor diferit.

Înregistrați-vă aici aici


2. LinkShrink

Al doilea site web de scurtare a adresei URL din înregistrarea noastră este LinkShrink. Aici taxele de plată diferă de la o națiune la alta. Dacă locuiți în Statele Unite, veți primi cu siguranță 7 USD pentru 1000 de vizionări, cu toate acestea, în diferite țări, veți primi de la 2 până la 4 USD pentru 1000 de vizionări.

Venitul la care puteti retrage este de 5 USD prin PayPal

Mai mult, puteți câștiga bani transformându-vă într-un afiliat, iar rata taxei este de 15% pentru fiecare recomandare.

Creaza contul aici


3. Shorte.st

Acesta este un alt dispozitiv de scurtare a adreselor URL principal, care vă plătește cel mai mare venit pentru hyperlinkuri scurte. Există 320.000 de persoane care câștigă bani de pe acest site web.

Puteți primi un comision de 14 USD + pentru fiecare 1000 de invitați în cazul în care sunteți din Statele Unite, 10 USD pentru Regatul Unit. Puteți  găsi tarifele aici Puteți câștiga o taxă de 20% pe tot parcursul vieții pentru recomandări. Acest venit ar putea fi, de asemenea, mare în cazul în care recomandările dvs. câștigă bani de pe acest site web.

Toate fondurile sunt expediate în mod obișnuit în data de 10 din fiecare lună. Cantitatea minimă ar trebui să fie de 5 USD pentru PayPal, 20 USD pentru Payoneer și 5 USD pentru NetMoney.

Înregistrați-vă Shorte.st Aici


4. BC.VC

BC.VC este un site web de hyperlink de masă mai scurt care vă plătește pentru scurtarea hyperlinkului. Vă plătește pentru 2 clase CPM (1000) de anunțuri și CPM pentru bannerele de top. Puteți primi un comision de la 3 la 10 USD pentru 1000 de invitați. Tarifele pentru desktop și mobile sunt complet diferite.

Opțiunile de plată sunt Payoneer, Bitcoin, cont bancar. Este de $ 50 pentru payoneer și $ 10 pentru bitcoin și contul de verificare. De asemenea, puteți face 10% pentru recomandări.

Înscrieți-vă BC.VC aici


5. Adfoc.us

Adfoc.us vă plateste incepand de la 10 USD.

În măsura în care programul de recomandări este foarte bun veți obține 20% din veniturile generate de recomandări.

Vă plătesc de la lună la lună prin PayPal și Bitcoin.

Înregistrați-vă Adfoc.us aici


6. URLCash

Cele 5 site-uri web de mai sus sunt de fapt apreciate, însă există altele care sunt mai puțin recunoscute, cu toate acestea, cu toate acestea puteți face bani.

URLcash este considerat unul dintre ele cu un profil redus. Acest lucru este practic bun pentru bloggeri și proprietarii de site-uri web.

URLCash vă va plăti până la 90% din veniturile sale. Ați putea face 35% pentru recomandări și, de asemenea, 13% în plus față de ceea ce fac referirile dvs. și așa mai departe.

Primești un comision prin PayPal, Payza, Paxum și așa mai departe.

Înscrieți-vă URLcash .


7. P.PW

P.PW este pregătit să vă plătească până la 70% din ceea ce le plătește un agent de publicitate. Rata de plată diferă de la o națiune la alta.

În SUA, aceștia vă plătesc doar 5 USD pentru 1000 de vizionări, însă în diferite țări vă plătesc până la 3 USD până la 4 USD pentru 1000 de vizionări identice.

Costul prag pentru PayPal este de 5 USD, iar pentru Payoneer este de 10 USD.


8. Ity.im

Ity.im este un fel de apreciat în multe națiuni. Vă plătește pentru platforme variate, cum ar fi bannere, ferestre pop-up, anunțuri intercalate și adrese URL rapide.

Puteți câștiga 5,50 USD pentru 1000 CPM pentru anunțurile intercalate și 0,80 USD CPM cu anunțuri banner.

Vă plătesc numai prin intermediul unui prieten de plată, iar pragul de bani este de 15 USD. Cu toate acestea, ei nu au niciun program de recomandare sau asociate, dar.

Sigup Ity.im Aici


9. CashFly

Cash Fly poate fi un site de scurtare a URL-urilor mai puțin recunoscut pentru a câștiga bani. Vă plătește pe două baze pentru reclama de acțiune și reclama pe toată pagina. Plata pentru reclama SUA pentru acțiune este de 1,11 USD și, 0,84 USD pentru distinctiv și, respectiv, nefiert.

Pentru reclama completă a paginii web este de 0,34 USD și 0,25 USD pentru distinctiv și, respectiv, nefierte.


10. OUO.IO

Ultimul site web din evidența noastră este ouo.io. Taxele de plată sunt aproape plate pentru acest site web. În Statele Unite, ei plătesc 2,55 USD pentru 1000 de vizualizări, iar pentru diferite națiuni și toate națiunile diferite plătesc 1,5 USD.

Prin urmare, puteți face distincția, distincția nu va fi foarte multă, iar pentru clienții din diferite țări, acesta ar putea fi cel mai bun site web cu care să câștigați bani.

Vă plătesc prin PayPal și Payoneer.

Înregistrați-vă OUO.IO Aici

Sunt sigur că ați descoperit cel mai bun dispozitiv de scurtare a adreselor URL pentru a câștiga bani. Puteți să vă înscrieți cu mai multe site-uri web, să creați legături scurte, să le scoateți la vânzare pe site-ul dvs. web sau pe canalele sociale și să începeți venituri cu bani buni. Și sigur, nu uitați să vă dublați veniturile prin recomandare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii