Cum să creați un cont pe Payeer și să solicitați cardul gratuit - rapid și ușor


Cum să creați un cont pe Payeer și să solicitați cardul gratuit - rapid și ușor

Payeer este un portofel electronic gratuit care este disponibil în mai multe țări, cu acest portofel electronic puteți trimite și primi bani rapid și în siguranță, puteți chiar retrage bani de la bancomate; 
Pe acest card puteti sa retrageti profiturile care vi se ofera gratuit zilnic, pe schimburile DEX-TRADE si STORMGAIN. Daca nu stiti despre ele cititi mai sus caci am pus Link pe ele.
Acest portofel nu are nimic de invidiat pe PayPal. În această postare vom explica Cum să creați un cont Payeer și să solicitați cardul gratuit - Ușor și rapid .

Pași pentru a crea un cont Payeer



  1. Intră pe pagina oficială Payeer din browserul tău preferat.
  2. Odată intrat în Payeer, faceți clic pe butonul verde «Creează portofoliu» .
  3. În fereastra nouă trebuie să scrieți adresa de e-mail pe care o utilizați frecvent și codul de securitate (captcha) care apare în partea dreaptă; atunci trebuie să acceptați termenii și condițiile. Dacă nu aveți un e-mail, puteți crea cu ușurință unul în Gmail sau, dacă preferați, puteți crea un e-mail în Yahoo.
  4. Pentru a continua cu înregistrarea faceți clic pe butonul «Creare cont» (Continuare).
  5. Introduceți e-mailul pe care l-ați înregistrat anterior și căutați un e-mail trimis de Payeer, în aceste e-mailuri veți găsi un cod de securitate din 5 cifre, îl copiați și reveniți la pagina Payeer.
  6. Pe pagina Payeer trebuie să scrieți codul din 5 cifre și să faceți clic pe butonul verde «Creează cont» .
  7. În noua fereastră, vă va furniza o parolă, un cuvânt secret și un nume de cont, puteți lăsa aceste date înregistrate, dar cel mai bine este să schimbați fiecare dintre date; de exemplu, creați o parolă compusă din numere, litere mari și mici, scrieți un cuvânt secret rețineți, deoarece vă va ajuta să vă recuperați contul dacă uitați parola sau apare o altă problemă. După efectuarea tuturor modificărilor relevante, faceți clic pe „Următorul”.
  8. La pasul următor trebuie să completați un formular Cu numele, prenumele și țara dvs., apăsați butonul «Continuare».
  9. Gata! contul tau a fost creat cu succes, acum daca vrei poti activa verificarea in doi pasi pentru a extinde securitatea.

Cum pot solicita cardul Payeer gratuit?



Payeer are propriul card MasterCard care poate fi solicitat în majoritatea țărilor în care este utilizat acest portofel virtual; Cu acest card puteți plăti achizițiile în magazinele autorizate și puteți retrage bani de la bancomatele care acceptă carduri MasterCard.

Trebuie să aveți în vedere că într-un cont neverificat cardul are anumite limite, lucru care nu se întâmplă cu un cont verificat. Activarea cardului este gratuită și nu plătiți niciun fel de plată lunară sau comision, însă transportul are un cost în AirMail, care este metoda standard, costă 9,95 USD și în DHL, 4,95 USD. Pași pentru a solicita cardul:

  1. Conectați- vă în contul dvs. Payeer.
  2. Odată intrat în cont, accesați meniul care se află în partea dreaptă a ecranului și faceți clic pe opțiunea «CARDURILE MELE» (cardul meu).
  3. În noua fereastră trebuie să faceți clic pe caseta care spune „Creare card nou” .
  4. Acum trebuie sa completezi un formular unde trebuie sa iti scrii numele, prenumele, data nasterii, sa marchezi ce tip de card vrei sa primesti (plastic sau virtual); De asemenea, trebuie să marcați tipul de monedă dolar sau euro, informațiile de reședință și metoda de expediere (AirMall sau DHL). Este important ca în secțiunea Notificări să vă scrieți e-mailul și numărul de telefon.
  5. Acceptați termenii și condițiile și faceți clic pe butonul „Continuați”.card de plătitor
  6. În fereastra următoare veți vedea toate datele pe care le-ați introdus anterior; verificați dacă toate sunt scrise corect și faceți clic pe butonul «Comandă» .
  7. Payeer vă va trimite o notificare pe adresa dvs. de e-mail, indicând că cererea dumneavoastră este în proces și vă va indica în câte zile va fi livrată.
  8. Acum trebuie sa astepti ca cardul sa ajunga la adresa indicata si cand il primesti trebuie sa il activezi pentru a te putea bucura de toate beneficiile lui.
Când sosește cardul trebuie să îl verificați atașând un act de identitate și o factură care să arate adresa și numele titularului cardului, aceste date trebuie să corespundă cu datele pe care le-ați introdus la completarea cererii de card. Astfel, vă puteți crea contul Payeer și vă puteți solicita cardul gratuit.

Creaza Contul Aici!!!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii