Câștiguri Gratuite cu Coinbase: Peste 200 USD în Crypto.

Câștiguri Gratuite cu Coinbase: Peste 200 USD în Crypto.


Câștiguri Gratuite cu Coinbase: Peste 200 USD în Crypto.

Coinbase oferă utilizatorilor șansa de a câștiga criptografii gratuite învățând despre cripto! Vezi cele mai recente oferte cripto gratuite disponibile în interior!

NOU BONUS DE UTILIZATOR COINBASE
Câștigați un  bonus de 10 USD  când vă  înscrieți cu acest link .
Pur și simplu cumpărați sau vindeți cripto în valoare de 100 USD în primele 6 luni!

Prezentare generală a Coinbase

Coinbase este un portofel digital internațional care vă permite să cumpărați, să vindeți, să utilizați și să acceptați criptomonede precum Bitcoin, Ethereum și Litecoin si alte zeci de monede în siguranță.

Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont Coinbase pentru a începe să cumpărați și să vindeți Bitcoin. De asemenea, puteți utiliza sau trimite Bitcoin oricărei persoane din lume care are o adresă de portofel Bitcoin.

În plus, vei primi un bonus de 10 USD ca nou utilizator Coinbase! Pentru a câștiga un bonus în numerar de 10 USD , înscrieți-vă cu acest  link de recomandare Coinbase și cumpărați sau vindeți cripto 100 USD sau mai mult în 180 de zile.

După ce vă creați contul gratuit, puteți participa și la Coinbase Earn pentru a obține peste 200 de USD sau mai mult în jetoane criptografice gratuite pentru a afla despre diferite criptomonede.

Câștigă Coinbase

Coinbase a lansat un program numit Coinbase Earn în care utilizatorii pot câștiga criptografii gratuite doar prin vizionarea videoclipurilor și completând un test pentru a afla despre monede și jetoane noi.



Cum să câștigi Crypto gratuit cu Coinbase Earn

Pasul 1: Odată ce deschideți un cont Coinbase , veți avea acces la zona Coinbase Earn pe care o puteți accesa aici .

Coinbase Câștigă pagina de destinație „Câștigă cripto în timp ce înveți despre cripto”.
(Imagine de la Coinbase)

Pasul 2: Derulați în jos această pagină și veți vedea o listă de oferte Coinbase Earn. Vă va spune cât de mult cripto gratuit va fi câștigat vizionarea videoclipului și completarea testului. Faceți clic pe butonul albastru „ Începe cursul ” pentru a începe unul:


Oferte Coinbase Earn - Compound (COMP) și Stellar Lumens (XLM).

Pasul 3: După ce vizionați videoclipul, răspundeți la chestionarul, iar Coinbase vă va oferi criptografii gratuite, așa cum este menționat.

Notă: Unele oferte cripto gratuite vor avea o listă de așteptare din cauza cererii mari. Puneți-vă contul în linie și veți primi un e-mail imediat ce va fi disponibil.

Concluzia

Acestea sunt metode ușoare de a vă uda picioarele pe cripto, fără a sparge banca. Criptomoneda a câștigat încet adoptarea de către investitorii de masă, asa ca ar trebui profitat de ele atata timp cat se ofera gratuit.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii