Cum să Câștigi un Venit Total Pasiv de 30$!!! CashApp Cea Mai Bună Aplicatie de Făcut Bani Online!!!



 Cum să Câștigi un Venit Total Pasiv de 30$!!!

CashApp Cea Mai Bună Aplicatie de Făcut Bani Online!!!


In ultima perioadă observ că apar din ce în ce mai multe aplicații pe care le poți instala pe device-urile pe care le ai acasă și acele aplicații să producă un venit pasiv. 

Ei bine poate că ne îndreptăm ușor ușor spre web 3.0 și din ce în ce mai multe companii vor să te răsplătească pentru că le folosești aplicațiile și când zic venit pasiv mă refer la o aplicație pe care o instalezi pe telefon sau pe lapetop și pot să uit de ea pentru că ea își face treaba în fundal și îți produce ție niște bani.

 Practic aplicația pe care ți o prezint astăzi tot ce trebuie să faci este să o instalezi pe telefonul tău și ea îți va produce 130 de lei pe luna.

Deci numele aplicatiei este CashApp.

Este asemanatoare cu aplicatia Honeygain.

Doar ca plateste mai bine.

 Practic dacă virezi aceeași cantitate de Internet catre CashApp te vor plati 30 de dolari pe lună. 

în schimb cei de la honeygain te-ar plăti undeva la 23. 

Deci acesta ar fi cel mai mare avantaj pentru noi. 

Partea bună este că le poți ține pe amândouă la tine pe telefon sau pe Lapetop pentru că nu au nicio problemă și amândouă vor câștiga ce îmi place mie foarte mult.



 Compania care a lansat această aplicație se numește BrainData și sunt de foarte mult timp pe piață. 

Acest lucru este și mai bine pentru că vei fi în siguranță pentru că practic această aplicație îți ia o parte din netul pe care nu îl folosești și il imparte cu alți oameni, poate unii din voi sunteți sceptici vă gândiți că lucrul acesta poate să fie un lucru rău.


Dar cei de la Brain data, au lunar tot felul de audituri de la companii mari să se asigure că aplicația lor este în siguranță iar acesta este un plus foarte mare care îmi dă încredere. Apropo...  Imi place CashApp pentru faptul că poți instala aplicația pe mai multe device uri, și dacă o vei instala pe mai multe vei primi cam 30 de dolari de pe fiecare device. Deci poți să ajungi cu un lapetop si doua telefoane la aproximativ 90 de dolari pe lună ceea ce este destul de interesant, pentru că nu trebuie să faci absolut nimic.

 In plus mai și un sistem de recomandare dacă iți inviți prietenii vei câștiga 10% din ce vor face ei.

 Și ce ar mai trebui să știți despre CashApp este că aplicatia a devenit total pasivă deci practic odată ce ai instalt-o la tine pe laptop sau telefon poți să uiți de ea, pentru că practic chiar uiți de ea, pentru că noi avem net nelimitat în România și nu prea ne interesează cât ne consumăm.


Partea bună în momentul de față la CashApp  este faptul că te plătesc la minim 5 dolari.

Odată ce ai făcut cinci dolari iți pot transfera automat în contul de PayPal fără să aștepți verificarea cum se întâmplă la Honeygain in general, deci este plată instant, plătesc toți banii pe PayPal.

  Din păcate nu au altă metodă de plată in  momentul de față dar cred eu că PayPal este o metodă foarte foarte bună de plată un lucru pe care am uitat să menționeze este faptul că cei de la Brain data,  organizeaza tot felul de concursuri lunare deci luna trecută am văzut că aveau un concurs  în care pot câștiga 500 de dolari.

 Deci mi se pare foarte interesant că pe lângă faptul că plătesc foarte bine și aceste concursuri care te ajută să câștigi mai mult. Instaleaza aceasta aplicație care să îți aducă un venit în plus lunar fără să faci absolut nimic îți recomand cu încredere această aplicație pentru că nu ai nimic de pierdut.


Asadar Ce Mai Astepti? Instaleaza Aplicatia CashApp AICI

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii